مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق

سلام. من خانمم مریض هست طی این چند ماه خیلی براش هزینه کردم دوسشم دارم ولی اون نسبت بهم سرد هست و تازه از دکتر اوردمش سر چیز کوچیکی درخواست طلاق داده میخام ببینم اگه من طلاق ندم میتونه طلاق بگیره یا نه یه دختر 5ساله هم دارم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر خانم نمیتواند طلاق بگیرد مگر دلیل قانع کننده داشته باشد و عسر و حرج خود را ثابت کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر زن به راحتی نمی تواند طلاق بگیرید و برای درخواست طلاق باید دلیل ارائه دهد و بدون دلیل امکان طلاق وجود ندارد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

زوجه در صورت اثبات عسر و حرج می تواند طلاق بگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر همسر شما وکالت در طلاق از شما نداشته باشند نمی توانند طلاق بگیرد اما این به صورت قطعی نیست در صورت بعضی موارد و شرایط این امکان برای ایشان وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موارد وشروط جهت طلاق باید محقق شود تا زوجه امکان طلاق داشته باشد

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخیر.ایشان بدون ارائه دلیل نمی تواند طلاق بگیرد.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
درخواست طلاق از ناحیه زن در چند حالت امکان پذیر است مثلاً یکی از موارد آن ندادن نفقه به مدت 6 ماه متوالی یا 9 ماه متناوب در مدت یک سال از ناحیه شوهر هر مورد دیگر آن است که زن وکالت در طلاق از ناحیه شوهر داشته باشد و مورد آخر آن است که زن ثابت کند شوهر هر از یکی از شرکت های نوشته شده در سند ازدواج تخلف کرده است و این تخلف در دادگاه اثبات شود به غیر از این موارد امکان صدور رای طلاق به نفع زن امکان پذیر نیست پست

مهتاب شاکری

سرکار خانم مهتاب شاکری :

سلام. طلاق از طرف زوجه راحت نیست