مشاوره حقوقی رایگان - نفقه دوران نامزدی

با سلام
ببخشید من الان نامزدم
خانمم میگه تا نیای خونه ما منم نمیام خونتون و من به دلیل فحاشی مادرش نمیتونم برم اونجا اینجا خانمم منو از رابطه جنسی محروم کرده آیا با این دلیل میتونم درخواست نفقه رو رد کنم؟
بعد من آمادگی عروسی دارم ولی اونا میگن ما آمادگی نداریم
با این دلایل میتونم در دادگاه نفقه ندم؟
خیلی ممنون از پاسخگویتون

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر خانم باکره است حق حبس داردوشمانمی توانید مجبورش کنیدکه ازشماتمکین کندولی اگر قبلا تمکین داشته والان دیگه باکره نیست باید به خانه شوهر برودوتمکین کند والا ازنفقه محروم میشود