مشاوره حقوقی رایگان - معلول حين خدمت سرباز سپاه

با عرض سلام و خسته نباشيد.
من سرباز سپاه در منطقه عملياتي هستم
حين گشت زني از ناحيه دست دچار شكستگي شدم و دو تا پلاتين داخل دستم هستش كه عوارض خيلي زيادي برام داشته
بعد از راي كميسيون پزشكي به من ٢٪؜ معلوليت دادند و كميسيون بدوي من رو براساس ماده ١٢١ بند الف معلول حين خدمت تشخيص دادند
سوالي كه دارم اينه ايا به من مستمري ميدن؟
از يگان پيگيري كردم ميگن نميديم ميخندن در صورتي كه من به چشم ديدم سربازي با شرايط من داره مستمري ميگيره بهشون ميگم ميگن شايد اون پارتي داشته خداروخوش نمياد حق امسال من رو اينجوري ضايع ميكنن

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر در کمیسیون پزشکی و کمیسیون ماده 121 نوشته معلول حین خدمت حتما باید به شما مستمری پرداخت کنن و حتی بیمه و حتی دیه باید پرداخت کنند ، حتما با یک وکیل که قبلا نظامی بوده مشورت کنید و هرچه زودتر این کار را بکنید که وقت قانونی شما از بین نره