مشاوره حقوقی رایگان - شكستگی مهره كمر حين خدمت سربازی

با سلام
بنده سرباز سپاه هستم و خدمتم توي مشهده و متاهلم ٦ ماه از خدمتم باقي مونده . در حسينيه ي پادگان بر اثر جابه جايي ميز يهو كمرم گرفت كه به اورژانس منتقل شدم و پس از انجام ام ار اي شواهد شكستگي حاد مهره L1 كمر را شناسايي كردند و گفتند بايد عمل بشه و پيش ٧ الي٨ نفر جراح ستون فقرات رفتم كه همگي اظهار به عمل دارند
نيروي انساني پادگان هم مداركامو فرستادن كميسيون ١٣٤
ميخواستم ببينم الان كه حدود دوماه و نيمه گوشه ي خونه افتادم با اين وضعيتم كه درد ميكشم و خرج خونه و زندگي متاهلي دارم و هزينه عملم حدود ٥٥ ميليون ميشه با پلاتين ايا از كار افتادگي و مستمري بهم تعلق ميگيره؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
غرامت و... شامل شما میشه که می توانید پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام از کار افتادگی شما بعد از انجام عمل و با توجه به نوع و میزان آسیب در کمیسیون مشخص خواهد شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ملاک نظریه کمیسیون پزشکی و اصول آن شما را معلول عادی و معلول حین خدمت تلقی خواهند بود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ملاک نظریه کمیسیون پزشکی و اصول آن شما را معلول عادی و معلول حین خدمت تلقی خواهند بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باید کمیسیون تشکیل شود تا شما را معاینه کرده و نظر دهند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بستگی به نظر کمیسیون امکان معلول درحین خدمت می باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در حین انجام وظیفه و بدون تقصیر و بی احتیاطی خودتان منجر به عارضه شده اید میتوانید درخواست بیمه از کار افتادگی دهید. اگر مشکلی بود از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید