مشاوره حقوقی رایگان - گاز گرفتی کارگر حین کار

سلام و عرض ادب ممنون که پاسخگو هستید

برادر بنده حین کار بودن نگهبانی یک زمین و کارفرما در زمستون بهش چادر داده بود
جواب پزشک قانونی هم گاز گرفتگی بوده
ایا بابت بیمه و امنیت شغلی میتونیم چیزی از کارفرما بگیریم
نمیدونم قرارداد داشته یانه
هر روز به کارتش حقوق زده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید حادثه حین کار شکایت کنید که در صورتی که کارشناس تایید کند مقصر کارفرما بوده می توانید دیه برادرتون را دریافت کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. از کارفرما شکایت عدم رعایت اصول ایمنی کار منجر به فوت در دادسرای محل از طریق دفاتر خدمات قضایی نمایید .