مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزند دختر 24 ساله

با سلام دختری دارم که نفقه آن را ماهی دو ملیون تومان به اضافه مخارج درمان به عهده من گذاشتند ولی من توان پرداخت را ندارم دریافتی من 5ملیون تومان است و مستاجر هستم آیا میتوان نفقه را کم کرد راه حل قانونی چیست . با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست تعدیل بدهید و اعلام کنید که توان پرداخت ندارید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. دادخواست تقلیل نفقه را به دادگاه صادر کننده حکم نفقه با ارائه مدارک جدید بدهید. از طریق دفاترخدمات قضایی