مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ دادنامه

باسلام
ابلاغ شماره...... جهت ابلاغ دادنامه برای شما صادر شده است، قرار نهایی تصمیم نهایی یعنی چه؟
و ینکه بعد از دریافت ابلاغیه، جلسه حضور در دادگاه رو خواهیم داشت؟
بنده و متشاکی با هم در دادسرا باید حضور پیدا کنیم یا هر کدوم تکی ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پرونده شما در هر قسمتی که بررسی میشده تعیین تکلیف شده

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام لطفاً جهت ارایه توضیحات لازم و ارایه بهترین راهکار و پیشنهاد و نظر به تسلط اینجانب در انجام خواسته ی شما بنحو احسن حاصل 28 سال سابقه و تجربه وکالت در مراجع قضایی از طریق سامانه درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید درخدمتتون هستم.