مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اطلاع از شکایت

سلام
لطفا بفرمایید راه و روش های اطلاع یافتن از اینکه از ما شکایت شده است یا خیر, به چه صورتی میباشد؟
آیا باید حضورا به دادگاه ها و شوراها مراجعه کرد؟
آیا اگر بطور مثال امروز تازه در سامانه ثنا ثبت نام کنیم مشخص میشود در گذشته شکایتی داشته ایم یا خیر؟
سپاس

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام, اگر شکایتی شده باشد به آدرس شما ابلاغ میشود و بعد از ثبت نام هم برای شما پیامک می آید, از اطلاعات دادگستری با ارائه شماره ملی نیز میتوانید پیگیر شوید.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر درثنا ثبت نام کرده باشید درانجا اگرپرونده ای داشته باشید قابل رویت است