مشاوره حقوقی رایگان - افترا و نشر اکاذیب

باسلام همکاری در آموزش وپرورش با اینجانب مشکل داردلذا ایشان با کد ملی خودشان در سامانه شکایت مردمی از زبان خودش علیه رییس یک منطقه شکایت نموده اما شماره تماس اینجانب را داده است لذا فردی که در قسمت بازرسی آموزش و پرورش می باشد دوست صمیمی ایشان بوده و شاهدتی دروغ که با بنده تماس حاصل نموده و با بنده صحبت کرده و من خودمم رو جای ایشان جا زدم شهادت داده ولی پلیس فتا ای پی آدرس اینترنتی به علت گذشت حدود یک سال نیم پیدا ننموده حالا در دادیاری برای اینجانب قرار وثیقه نموده اند حالا باید چی کارکنم تا بی گناهی خودمم را ابراز کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما به هر حال باید در دادگاه ادعای خود را ثابت کنید و از طرفی شاکی باید ادعای خود را ثابت کند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام لطفاً جهت ارایه توضیحات لازم و ارایه بهترین راهکار و پیشنهاد و نظر به تسلط اینجانب در انجام خواسته ی شما بنحو احسن حاصل 28 سال سابقه و تجربه وکالت در مراجع قضایی از طریق سامانه درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید درخدمتتون هستم.