مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از ضبط مکالمه تلفن توسط همسر

باسلام من گوشی برای خودم خریدم و همسرم برش داشت برای خودش و الان دعوامون شده میگه تو برنامه ضبط مکالمه تلفن رو گوشی من نصب کردی و تمام حرف های منو شنیدی ولی من اینکارو نکردم حالا به هرشکلی اصلا میزاریم بنا رو اگر منم نصب کرده بودم میتونه از من شکایت کنه و ثابت کنه من نصب کردم درصورتیکه هیچ مدرکی نداره فقط حالا مادرش یا دوست هاش بیان بگن این برنامه شوهرش نصب کرده درصورتیکه فقط حرفیه و هیچ مدرک قانونی ندارن ممنون میشم جوابمو بدید ممنون?

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت انکار اثبات موضوع با مدعی است که باید ادعای خود را ثابت کند.