مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل توسط همسرم و بردن پسرم

با سلام.همسرم خیلی بددهن هست و زیاد دعوا میکنیم.در تعطیلات نوروز بدون اجازه من به همراه مادر و خواهراش رفتن مسافرت.پسر 10 سالمم بردن که باعث ناراحتی شدید من شد.امروز دوباره تو خونه دعوا شد و طبق معمول زنگ زند به خانوادش و مادر و خواهرش اومدن تا اتیش به پا کنن.زنم همش میگفت منو میزنی.وقتی باجنقام و همسرم سر منو با حرف گرم کردن خواهر زنم کل سندها و طلاهای مارو جمع کرد.حتی شناسنامه من و پسرم روهم برداشتن.همسر به همراه خانوادش رفت و پسرم روهم به زور بردن.
تروخدا بگید پسرم رو چجوری پس بگیرم؟
ایا میتونم از خواهر زنم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

دادخواست دستور موقت استرداد فرزند بدید

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام اثبات این موضوع مقداری سخت بنظر یمرسد در هرحال بایستی ادله کافی جهت اثبات بزه سرقت داشته باشید ودر خصوص فرزندتان میتوانید از طریق اخذ حکم حضانت اقدام نمایید