مشاوره حقوقی رایگان - پدرم یک زمین زراعی در سال 84 هبه کرد

با سلام پدرم زمینی را که هبه کرد به مادرم سند قطعی به نام پدرم است و از سال 84 به قبض و تصرف مادرم در نیاورد حتی سند هم به نامش نزد ولی دوتا از خواهرانم مادرم را بردنند در تاریخ 1396/08/10 یک خط نوشتنند که تا وقتیکه مادرمان زنده است زمین مال خودش و ما دخل و تصرفی نداریم بعد در همان روز و همان تاریخ دوباره یک قولنامه نوشتنند که ما نقدا در تاریخ 1396/08/10 125 ملییون نقدا خریداری کردیم ما هر کاری میکنیم قاضی اصلا توجه نمیکنه و قرار شد با کارشناس بره سر زمین حتی امضای پدرم را روی قولنامه جعل کردنند ولی قاضی اصلا توجه نمیکنه در یک روز دوبار خط نوشتنند و جعل امضا کردنند یعنی امضای پدرم را کنار ان قولنامه بزارید یه بچه تشخیص میده لطفا مرا راهنمایی کنید طبق کدام ماده قانون قاضی را قانع کنیم ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین و نظریه کارشناس اظهارنظر خواهد کرد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دادگاه براساس مستندات تصمیم ميگيرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادگاه با تگجه به دلایل استنادی حکم میدهد