مشاوره حقوقی رایگان - ایا در ملک ورثه ای بنام بودن پروانه به نام یکی ازورثه سند

باسلام من پدرم چندسال پیش فوت کرده درزمان حیات مالکیت خودش رو به برادرم داده مالکیت پدرم یک ونیم هکتار بوده وحدود هفت هکتار تصرفات داشته که جزو مالکیت حساب نمیشود حالا برادرم میگوید چون مالکیتش را به من داده یعنی همه زمین راداده وشما حقی ندارید چون پروانه بهره برداری چاه هم به نام من است راهنمایی کنید چطور میتونم ثابت کنم چطور اداره اب نمیاد مالکیت رو استعلام کنه بعد پروانه بده

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیلی بر اثبات مالکیت خود دارید می توانید دادخواست مرتبط با آن را ارائه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ملک به نام یکی از ورثه باشد چاه آب نیز متعلق به همان زمین و مالک است و بقیه حقی ندارند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میتوانید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تصرف نشانه مالکیت هست مگر اینکه خلاف آن ثابت شود جهت راهنمایی نیاز به توضیحات بیشتر است جهت مشاوره تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از انحصار وراثت نسبت به تحریر و تقسیم ترکه اقدام نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

✳سلام
✔اگر ملک به نام یکی از ورثه باشد چاه آب نیز متعلق به همان زمین و مالک است و بقیه حقی ندارند