مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیر

سلام. مدیر ساختمان 10واحدی هستم در تمام تعمیرات ساختمان کل واحدها همکاری میکنن سمت چپ دارای 5واحد هست که کنار آن ساخته شده و 5واحد سمت راست کنار آن ساخته نیست. حال 5واحد سمت راست برای سیمان کاری سمت زمین خالی میگن باید کل واحدها هزینه بدن از نظر قانونی همه باید بدن یا خود 5واحد سمت خودش. ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

قانون تملک اپارتمانها و ایبن نامه اجرایی انرا مطالعه کنید .هزینه تعمیر و بازسازی قسمتهای مشاع بر عهده همه و قسمتهای اختصاصی بر عهده واحد مربوطه است.