مشاوره حقوقی رایگان - سلام شب گذشته در جاده بین روستایی به دلیل عدم نصب علائم راهنمایی و رانندگی از جاده منحرف شدم

سلام شب گذشته در جاده بین روستایی به دلیل عدم نصب علائم راهنمایی و رانندگی از جاده منحرف شدم.
بینی من شکست و خودرو آسیب جدی دیده آیا میشود از اداره راه و حمل و نقل جاده‌ای شکایت کرد؟
کجا؟
به چه صورتی؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام بله ابتدا تامین دلیل نمایید نسبت به خسارات خودرو در شورای حل اختلاف و سپس در دادگاه صالح طرح دعوی نمایید