مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی

سلام خسته نباشید. من در شرکتی کار میکنم که حق بیمه 8میلیون واریز میکنن 27 سال بیمه دارم اگر من اخراج کنن بیمه بیکاری بهم میرسه و حقوقم با 8میلیون حساب میشه یا خیر راهنمایم کنید تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قانون در صورتی که بیمه بیکاری شما تایید شود حقوق پایه به شما پرداخت می شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما بیکار شوید و این بیکاری بدون دلیل ارادی شما باشد مثل اخراج باشد ظرف یک ماه از تاریخ بیکاری با ارائه نامه عدم اشتغال از اداره کار میتواند تقاضای بیمه بیکاری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر عدم نیاز بگیرید بله وطبق حقوق سه ما آخر محاسبه میشوذ

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

✳سلام
✔بیمه بیکاری باید نامه عدم نیاز باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر حقوق شما متعارف باشد بله بر اساس آخرین حقوق و دستمزد شما بیمه بیکاری پرداخت خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بیمه بیکاری می‌شود استفاده کرد
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با گرفتن نامه عدم نیاز مطابق میانگین سه ماه آخر دریافتی محاسبه می گردد