مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از والدین

با سلام
وقتتون بخیر مدت ده سال هست که در خانه پدری هستم بعد ازدواج و ساکن هستم با اونها یک خواهر هم دارم که رفته به خونه شوهر و در این ده سال انواع مشکلات تحقیر ها و توهین ها رو از سمت والدین متاسفانه دیدم و تهدیدات گوناگون و این اخری هم که تهدید به اخراج با زن بچه از خانه خودشان حالا سوالم این هست که من چگونه میتونم از ایشون والدینم شکایت کنم و نفقه و بابت اذیت ازار هایشون و ضرب شتم شدید در حد کبودی در دوران کودکی و بیرون انداختن در حیاط در شب زمستن و شرایط بد رو ازشون شکایت کنم و ضمن این که ازار اذیت همسرم توسط پدرم و جلوگیری از تحصیل من البته در مقطع دبستان تا دبیرستان با تلاش خودم و کار در بازار تونستم بر خلاف تصمیم پدرم دیپلم بگیرم البته که او سعی در منع من داشت. این که ایا بدون داشتن قولنامه یا اجاره نامه در حالی که مبلغ 11.5 میلیون به قرض او دادم بدون گرفتن مدرک چطور میتونم اون رو به روز بگیرم و این که میتونه منو با خانواده به زور بیرون کنه
یا ازم اجاره طلب کنه یا پول اب برق گاز

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
به سن بلوغ و. رشد رسیده اید و باید خودتان نففه خودتان را تامین نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله پدرتان می تواند شما را از منزل اخراج کند و تکلیفی در تامین منزل و دیگر هزینه های شما ندارد و شما خودتان باید هزینه های زندگی را تامین کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما به سن رشد رسیدع اید و ءدر شما وظیفه ای در قبال شما ندارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نفقه فرزندان زمانی که به سن رشد رسیده اند فقط در صورتی که پدر وضع مالی مناسبی داشته باشد و فرزند قادر به تامین هزینه های خود نباشد بر عهده پدر است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با توجه به‌ سن شما خود باید مخارجتان را تهیه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این سن به شما نفقه تعلق نمی گیرد