مشاوره حقوقی رایگان - تغییر پارکینگ و انباری

آپارتمانی را با پارکینگ و انباری در سال گذشته با تنظیم مبایعه نامه خریداری نمودم. پس از گذشت یکسال که مالک توانست به مرحله پایان مراحل اداری رسیده و آماده زدن سند به هریک از مالکان شده است. با آنکه شماره پارکینگ و انباری اینجانب در مبایعه نامه ذکر شده است ولی با تبانی با یک مالک یک واحد دیگر، انباری و پارکینگ اینجانب را در سند بنام ایشان زده و انباری و پارکینگ نامبرده که در زیر زمین قرار داشت برای اینجانب در نظر گرفته که مورد اعتراض من قرار گرفته و در روز تنظیم سند در محضر بعلت عدم تطابق سند معترض شده و مراحل انتقال را امضا نکردم. حال برای احقاق حق خود چه مراحلی را باید طی کنم؟

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام الزام به تنظیم سند و انتقال انباری و پارکینگ مطابق بامبایعه نامه و اگر خسارت در مبایعه نامه تنظیم شده قابل دادخواست است.