مشاوره حقوقی رایگان - سررسید سفته

با سلام و خسته نباشید ٫ بنده در سال 89 یه فقره سفته به مبلغ 5 میلیون تومن از یکی از دوستانم دارم، تاریخ صدور و اسم و فامیل و امضا و مبلغ قید شده اما تاریخ پرداخت قید نشده آیا می‌توانم پولم را از طرف بگیرم، چکار باید بکنم؟ ممنون

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام تاریخ سفته را مشخص نمایید و اظهار نامه ای برای صادر کننده سفته با قید تاریخ پرداخت ارسال نمایید