مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعویض پمپ

سلام آپارتمانی داریم که صاحبش فوت نموده و حدود 5سال است که در این آپارتمان کسی زندگی نمی‌کند بتازگی مدیر آپارتمان پمپ آب را تعویض نموده . و هزینه آن را بصورت مساوی بین واحد ها تقسیم نمود . آیا ما هم باید به نسبت دیگران در این هزینه شریک باشیم .

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر هزینه های اساسی مثل تعویض پمپ بر عهده مالک یا وراث وی است