مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعویض پمپ در ساختمان

با سلام و خسته نباشید. مدت سه سال در آپارتمانی مستاجر هستم که ده واحد داره‌. زمانی که مستاجر شدیم خانه صفر بود. حالا پمپ ساختمان سوخته و تعویض شد و هر واحد مبلغی باید بدن. هزینه واحد ما رو آیا باید مالک بده یا ما که مستاجر هستیم؟ باکمال تشکر ممنون میشم زودتر جواب بدین.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بله
تعمیرات اساسی با مالک و تعمیرات جزئی با مستاجر است مگر شرط خلاف شود مفاد قرارداد حائز اهمیت است....

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. مفاد قرارداد فی مابین ملاک است. لیکن رویه این است که مخارج وتعمیرات کلی با مالک است .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله پرداخت این هزینه ها با مالک است و مستاجر وظیفه ای ندارد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بستگی به مفاد قرارداد فی مابین دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبیعتا بر عهده موجر خواهد بود مگر این که در قرارداد اجاره ای که بین موجر و مستاجر برقرار شده است شرطی بر خلاف آن درج شده باشد که در این صورت بایستی مطابق قرارداد عمل شود .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فقط هزینه شارژ ساختمان با شما است تعمیرات اساسی از جمله تعویض قطعات و تعویض پمپ بر عهده مالک است