مشاوره حقوقی رایگان - چک بدون درج تاریخ

با عرض سلام و خسته نباشید
من یک فقره چک به مبلغ 24میلیون تومان از شخصی در سال 94 در وجه خودم گرفتم که قرار شد هر وقت حسابش رو پر کنه بمن اطلاع بده که تاریخ بزنم و چک رو وصول کنم.
البته ما مراودات مالی دیگری هم باهم داشتیم که این چک فقط در خصوص یک مورد معامله بود.
این شخص اواخر سال 94 با بنده حساب و کتاب کرد و حدود 50 میلیون تومان بدهکار شد که شامل چک خودش که دستم می بود و چند فقره چک مشتریش رو داد که با پاس کردن چک خودش و وصول چک های مشتریش تسویه حساب میشد.
چک مشتری هاش هم برگشت خورد و هیچ پولی بمن نداد
بعد از گذشت دو سال وقتی دیدم هیچ پولی به من نداده چک خودش رو برگشت زدم و چک مشتریهاش رو هم اجرا گذاشتم.
الان که بابت چک خودش اقدام کردم و شکایت کردم میگه من قبلا بابت این چک بهت پول دادم و پرینت حساب میگیرم میارم دادگاه به قاضی نشون میدم ولی در حقیقت اینطور نیست و اینکه بهش گفتم اگه تو به من بدهکار نبودی که چک مشتریت رو مازاد بر چک خودت بمن نمیدادی. هنوز هم وقت رسیدگی به ما ندادن
حالا دو تا سوال از خدممتتون داشتم:
این تاریخی که خودم رو چک زدم مشکل ساز نیست؟
دوم اینکه اگه این ادعا رو کنه من چکار باید کنم؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

در خصوص سوال نخست شما خیر مشکلی برای شما پیش نمی اید به نوعی به شما نمایندگی جهت تکمیل مفاد چک داده اند همانطور ک چک سفید امضا معتبر است در خصوص پرسش دوم شما کلیه معاملاتی که داشتید و قرارداد ها وفاکتورهای خود را قبل از جلسه رسیدگی تهیه نمایید