مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

با سلام
اگر زوج درخواست اجرای حکم عدم تمکین را بدهد، درحالی که خانه ی تدارک دیده ی او علاوه بر مورد پسند نبودن بنده (زوجه) فاقد اسباب البیت باشد، وظیفه ی من با توجه به اینکه نمی خواهم ناشزه شوم چیست

پاسخ ها :

فاطمه  آقاجاني

فاطمه آقاجاني :

درخواست کارشناسی بدهید اگر در شان زوجه نباشید و مورد تایید کارشناس قرار نگیرد عدم ئحضور شما به معنای ناشزه بودن نیست

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

درخصوص دادخواست الزام به تمکین حتما کارشناس مربوطه منزل را از جهت در شان زوجه بودن و وجود اثاث البیت بازدید میکند
در صورت عدم وجود اثاث البیت و به شعبه صادر کننده حکم اعتراض را ارایه نمایید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر منزل شرایط سکونت ندارد درخواست معاینه محل وتحقیقات محلی کنید