مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح سند

با سلام ما یک آپارتمان که وام داره به صورت وکالتی خریداری کردیم و شماره بلوک اشتباهی به جای 3 ، 2 خورده و توی تمام مدارک موجود هم همین آدرس خورده و اسم دقیق مجتمع هم عنوان نشده ميخواستم ببینم اگه برم ابطال سند کنم و سند اصلاح شده بگیرم در آینده مشکلی برای اینکه وام خونه تموم شد و خواستیم به نام بزنیم پیش نمياد؟ و باید با این مساله چیکار کنیم؟؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام, نیاز به ابطال سند ندارید بلکه یک الحاقیه اصلاحی سند اولیه مشکل شما را حل خواهد کرد .به دفتر تنظیم کننده سند وکالت خود باید مراجعه کنید .