مشاوره حقوقی رایگان - احضاریه اومده برام من تو روستا هستم ولی یکی که نمیشناسم تو تهران از من شکایت کرده

احضاریه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط
علت حضور دفاع از اتهام انتسابی
دعوی____ به طرفیت مبنی بر تهدید با چاقو و تهدید به قتل و افترا و توهین به اشخاص عادی و انتشار تهمت افترا فحش و الفاظ رکیک یا نسبت های توهین آمیز با توجه به علت حضور مندرج در ابلاغیه به شما ابلاغ میگردد ظرف مهلت مقرر اقدام در غیر این صورت مطابق مقررات اتحاذ تصمیم خواهد شد نتیجه عدم حضور جلب است ( بنده تا حالا نه جایی دعوا کردم خودمم کارمند هستم نه اون طرفی که شکایت کرده رو میشناسم خودمم بیمار سرطانی هستم اخرینبار جهت عمل جراحی دوسال پیش تهران بیمارستان بستری بودم فقط ) خواهش میکنم راهنماییم‌کنین خیلی استرس دارم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با لایحه ای با مستندات ضمیمه از خود دفاع و از طریق دفتر خدمات قضایی ارسال کنید اگر میتوانید چون احتمال جلب هست در این‌مهلت حضور پیدا کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا باید به شعبه مراجعه کنید و دفاعیات خود را مطرح کنید، و در صورتی که حاضر نشوید امکان جلب وجود دارد.
اگر کاری نکرده باشید مشکلی پیش نمیاد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضورا باید به شعبه مراجعه کنید و دفاعیات خود را مطرح کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شاید اشتباهی در ارسال پیامک صورت گرفته باشد از طریق سایت عدل ایران پیگیری کنید