مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق از طریق شروط ضمن عقد

باعرض سلام وخسته نباشید
خانم بنده 8 ماهی هست که از منزل بنده رفته و الان بنده یک چهارم از حقوقم توقیف شده برای مهریه و بنده عدم تمکین زدم و خانمم در دادگاه نوشت که به منزل مشترک برنمیگردد و رای به تفع بنده صادر شد و بنده اجرائیه زدم از برج 10پارسال که هنوز جوابش نیومده و خانمم درخواست طلاق داده بعنوان شروط ضمن عقد که 6ماه بیشتره بنده نفقه ندادم بدلیل اینکه بنده حکم دارم که نفقه خانم ازطریق دادگاه باطل شده . خواستم بدونم باز میتواند طلاق یک طرفه بگیرد یانه؟درصورتی که هم منزل دارم هم کار دارم هم لوازم منزل معتاد هم نیستم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام باید نفقه پرداخت کنید وگرنه حق طلاق ایجاد میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زن برای طلاق باید دلیل ارائه دهد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود