مشاوره حقوقی رایگان - تفاوت ولی بودن و حضانت فرزندان چیست؟

باسلام، شوهر خواهرم بهش خیانت کرده و زن گرفته،سه بچه دارن،شوهرش خانه رو به عنوان مهریه به خاهرم داده و بهش گفته به شهر پدریت برو اونجا زندگی کن اما طلاق نگیرو حضانت سه بچه رو به خاهرم داده و گفته من فقط ولی هستم، میخاستم بدونم خرج و مخارج بچه ها این وسط با کی هست که باید پرداخت کنه؟؟ من خاهرم درامدی نداره،و شوهرش گفته من خرج بچه ها رو میدم اما احساس میکنم خاهرمو فریب داده و تو محضر از کلمه ولی براش استفاده شده و حضانت فرزندان با خاهرم هست؟شوهر خاهرم میتونه از بار مسئولیت و مخارج بچه هاش شونه خالی کنه با این اوضاع؟؟و سوال دیگ اینکه چون شوهرخواهرم بهش گفته برو شهر پدریت و اونجا جدا زندگی کن در حالی که طلاق نگرفتن از هم ایا ممکنه برای خاهرم بد باشه و اجرت المثل و نفقه بهش تعلق نگیره؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

نفقه بر عهده پدر هست .خانم حق مطالبه مهریه اجرت المثل و نفقه دارد.و همچنین حق طلاق

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،بله امکان دارد دادخواست الزام به تمکین بدهد و به بعلت عدم تمکین نفقه به وی ندهد.اما نفقه فرزندان در هر حال با پدر است.حضانت تا هفت سالگی با مادر بعد از آن دختر تا 9 سالگی و پسر تا 15 سالگی با پدر و بعد با اختیار و مصلحت فرزندان است.مگر در این مورد توافقی صورت گیرد.