مشاوره حقوقی رایگان - استرداد ثمن معامله

آپارتمانی دو سال پیش خریداری کردم ولی فروشنده از دادن پارکینگ نداد در قولنامه به صراحت نوشته شده واحد پارکینگ دارد. یک بار برای الزام به تحویل پارکینگ شکایت کردم پارکینگ برای این واحد وجود ندارد. الان شکایت کرده ام به شورای حل اختلاف و مبلغ 20 میلیون تومان خواسته ام آیا رای به نفع من خواهند داد؟

پاسخ ها :

حسین یاوری

حسین یاوری :

اگر فسخ معامله به نفع شما نیست ایرادی به لحاظ مطالبه ما به التفاوت آنچه پرداخت کرده اید نیست