مشاوره حقوقی رایگان - رضایت حقوقی و کیفری

سلام. دوسال قبل بخاطر فروشنده در قولنامه دستکاری کرد شکایت کردم اما با واسطه های زیاد مفاد قولنامه طبق خواسته ما نوشتن و از من امضا رضایت کیفری حقوقی گرفت شکایت نکنم.الان بعد دوسال فهمیدیم چهارتا پارکینگ به 6واحد فروخته بطوریه 6تا ماشین کنارهم پارک میشه درب بازنمیشه و برای خروج از شیشه خودرو باید بیرون امد. راهرو رفت امد را هم فروخته به پارکینگ پیلوتها یعنی محل عبور به سمت پله ساختمان نداریم باید از لابه لای ماشینها به زحمت رد بشیم. الان میتوانم دوباره ازش شکایت کنم و الزام به تحویل پارکینگ کنیم؟ در ضمن خانه حکم قلع داشته به ما نگفته بود باید چکار کنیم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید از طریق کمسیون ماده صد مورد را پیگیری کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر در قولنامه ملک با پارکینگ فروخته ولی الان پارکینگ ندارد، می توانید دادخواست الزام به ایفای تعهدات قراردادی را بخواهید