مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تحویل پارکینگ چگونه است

سلام یک واحد اپارتمان را با پارکینگ اختصاصی خریداری نموده ام با وجود اینکه اپارتمان طبق نظر کارشناس شهرداری دارای 2عدد کسر پارکینگ میباشد امامتاسفانه فروشنده تمامی واحد ها را با پارکینگ فروخته است با توجه به اینکه من واحد را از بقیه اعضا ساختمان زودتر خریداری نموده ام ولی فروشنده به بنده میخاهد پارکینگ ندهد و به کسی که دیرتر خریداری کرده پارکینگ دهد و به بنده میگوید خسارت کسر پارکینگ را به تو میدهم ام من پارکینگم را میخاهم نه خسارت پارکینگ به نظر شما باید چیکار کنم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام. آیا در مبایعه نامه شما حق پارکینگ هم اومده؟
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام باید دادخواست تنظیم شود....... در صورت نیاز به مشاوره و تنظیم دادخواست تماس بگیرید