مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

سلام. از من به جرم تهدید به وسیله پیامک شکایت شده و بعد از اینکه من به کلانتری و دادسرا رفتم، مشخص شد که پیامک از طرف من نبوده و شاکی اسم من رو از روی فرضیات خودش آورده و بعد از این که شاکی فهمیده کار من نبوده باز هم اصرار داشته که تهدید از سمت من بوده و بعد از مدتی که نتوانسته ثابت کنه شکایتش رو پس گرفته حالا من می تونم اعاده حیثیت کنم علیه شاکی چون من به کلانتری و دادسرا احضار شدم ؟؟؟

پاسخ ها :

حسین یاوری

حسین یاوری :

صرف شکایت و تظلم خواهی افترا نیست و باید شخص سوء نیت داشته باشد اگر در اثبات این قسمت مشکلی ندارید شکایت کنید