مشاوره حقوقی رایگان - نحوه ارسال لایحه دفاعیه بدون حضور در محل

با سلام از بنده‌ای شده در شورای حل اختلاف در شهرستان!اما بنده به هیچ عنوان نمیتونم حضور پیدا کنم در شورای حل اختلاف!حالا چطوری میتونم لایحه دفاعیه را ارسال کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و لایحه خود را ارسال کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به دفتر خدمات قضایی محلی که حضور دارید تشریف ببرید و لایحه ادفاعیه ارسال کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میتوانید وکیل اختیار نمایید لایحه‌ تخصصی ارسال دارید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی از اینترنت نزدیکترین به خود را پیدا کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و لایحه خود را ارسال کنید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

لایحه ای از طریق دفتر خدمات قضایی ارسال کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دفاتر خدمات قضایی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و لایحه خود را ارسال کنید.