مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کسی از همسر به دادسرا

اگر همسر کسی از مشروبات الکلی استفاده کرده و زن بخواهد شکایت او را به دادسرا اعلام کند تا شاید مرد از این راه متنبه شده و کارش را اصلاح کند( مرد آدم خوبی باشه فقط مصرف وی روی زندگی آثار بد گذاشته باشد و مطمئن باشیم در توانش هست که خودش را اصلاح کند) آیا این شکایت می‌تواند برای مرد بد باشد (از نظر جرم و اینکه پیامد بدی برای او داشته باشد) چون زن می‌خواهد پیامد بدی برای شوهرش نداشته باشه فقط از این راه او را اصلاح و در غیر اینصورت متارکه نماید
با تشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
مصرف مسکر ومشروبات الکلی 80ضربه شلاق دارد
نگهداری وخرید وفروش مشروبات الکلی نیز حبس وشلاق و جزای نقدی دارد