مشاوره حقوقی رایگان - استعمال و در معرض فروش قرار دادن 60گرم گراس و تحریک به استعمال گراس در فضای مجازی

باسلام. بنده رو به جرم استعمال و در معرض فروش قرار دادن 60گرم گراس و تحریک به استعمال گراس در فضای مجازی از بازپرسی راهی دادگاه انقلاب تبریز کردند. 80 میلیون قرار وثیقه صادر شده است. کلا 60 گرم گراس کشف شده از ما دونفر. که 30 گرم آن را نفر دوم در بازپرسی گردن گرفته است. میخواستم بدانم باتوجه به اینکه بنده سابقه ای ندارم. چه حکمی احتمالا داده شود؟ و اینکه چه مدت سوء سابقه برای من درج میشود.
خیلی ممنونم که وقت میذارید بخونید.

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام, بیش از پنجاه گرم گراس تا پانصد گرم ، از چهار میلیون تا پنجاه میلیون ریال جریمه نقدی و بیست تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و در صورتی که دادگاه لازم بداند تا سه سال حبس, که در خصوص شما حداقل این موارد میتواند مورد حکم قرار گیرد و به نظر نمیرسد دادگاه حکم به حبس دهد.