مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح و اعاده حیثیت

خانمم قهر کرد از منزل رفت و بعد از چند ساعت با برادرشو وارد خونه شد و با فرزندم را برد و رفت. وقتی رفت برادرش مرا کتک زد. من نیز شکایت کردم از برادر به عنوان مباشر و از خانمم به عنوان معاون احتمالا برادرش محکوم بشه. (حرفاشون با هم تعارض داره و قاضی بهم گفت حضورش تو خونت تایید شده گواهی پزشکی هم داری)

1- خانمم به عنوان معاون محکوم نشه میتونه از من شکایت کنه؟
2-میتونه تمکین نکنه بگه خوف جانی مالی یا شرفی دارم؟
3- اگر برادرش محکوم بشه امکان محکومیت خودش هست؟

پاسخ ها :

حسین یاوری

حسین یاوری :

ضرب و جرح بدین شکل معاونت ندارد ولی ممکن بخاطر شکایت شما علیه ایشان تمکین شما رد شود