مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت

سلام من سه سال پیش عاشق دختری شدم و ازشون درخواست ازدواج کردم پاسخشون نه بود اما من در طی این سه سال از راهایی چون فرستادن واسطه ،فرستادن خانواده ،ارسال پیام در خواستم رو تکرار کردم و خواستار تغییر نظرشون شدم ایشون همیشه جوابشوم منفی بوده و این اواخر ازم قول گرفتن که دیگه مزاحمشون نشم و پیام ندم . اما من بعد از یه دوره سکوت نتونستم جلو خودم رو بگیرم و فراموششون کنم و چند بار دیگه به بهانه های مختلف پیام فرستادم البته همه حرفهام صادقانه و دلی بوده و حرف خلاف واقع یا غیر اخلاقی نگفتم اما ایشون پاسخی ندادند . خواستم بپرسم اگر واقعا شکایت کنند . نتیجه چنین شکایتی چیست ،ایا واقعا من مجرم هستم یا دیگه بعد از شکایت حق اینکه دوباره از ایشون خواستگاری کنم از من سلب میشه لطفا عواقب این شکایت رو بگید . خیلی ممنون

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

للی اعمال شما مزاحمت برای بانوان میتواند باشد که بیار شدید برخورد خواهد شد و در ضمن قدری تامل و تفکر مفید خواهد بود دختری که شما را دوست ندارد و علاقه ایی یه سما ندارد که بعد از این همه اصرار باز پاسخش نه است این عاشقی نیست بهتر است ضمن مشاوره با یک روانشناس مجرب از پیگیری مجدد خود داری کنید

یک وکیل :

با سلام
امکان طرح دعوی مزاحمت از جانب ایشان وجود دارد
ولی منعی قانونی برای خواستگاری ایجاد نخواهد گردید.