مشاوره حقوقی رایگان - مهریه ثبت و دادگاه

با سلام. مدتی قبل از طرف اداره ثبت به دلیل مهریه ممنوع الخروج شدم. همسرم بعد از چند ماه کل مهریه رو از طریق دادگاه به اجرا گذاشت و در جلسه اول بنده پذیرفتم که طلب مهریه ایشان درست قید شده و بعد از یک هفته نتیجه دادگاه به بنده ابلاغ شد که من بایستی مهریه را به ایشان پرداخت کنم. که بنده درخواست اعسار خودم را تقدیم کردم. حال سوال بنده اینست که با توجه به اینکه کل مهریه از طریق دادگاه به اجرا گذاشته شده بنده در چه مرحله ای از پروسه پرونده میتوانم به طور حتمی و بدون بازگشت از دادگاه درخواست کنم نامه ای به بنده بدهند که به اداره ثبت بدهم در مورد اینکه چون پرونده مهریه به طور کامل از طریق دادگاه در حال بررسی است. پرونده بنده در اداره ثبت کنسل شود و همسرم نتواند دوباره از طریق ثبت اقدام به ضبط اموال و ممنوع الخروجی کند. ممنونم

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. ممکن است زوجه قسمتی از مهریه را از طریق دادگاه و قسمتی را از طریق اداره ثبت اجرا گذاشته باشد.