مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات دین

با سلام. خانم بنده مهریش رو که 1358 سکه بود رو از طریق اداره ثبت اجرا گذاشت و ماشین لیقان ایکس 60 اتومات و آپارتمان من رو که استفاده نمیشه رو توقیف کرد که خوشبختانه هر دو جز مستثنیات شد. حال مجدد مهریه رو از دادگاه به اجرا گذاشته و مجدد توقیف اموال رو انجام داده. و زمانیکه من در جلسه اعسار نامه ثبت رو که نشون میداد اموال در شان من است را نشان دادم در لایحه ذکر کردند که با توجه به ماده 524 خودرو چون ابزار کار من نیست در دادگاه خارج از مستثنیات می باشد و همچنین آپارتمان چون در مدت 10 سال که خریداری شده استفاده نشده مورد نیاز من نمی باشد و مجدد طبق همان ماده 524 خارج از مستثنیات است. حال سوال من این است آیا رای اداره ثبت برای اثبات اینکه اموال در شان اینجانب است کافی نمی باشد؟ و آیا اموال من به ایشان تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
طبق ایین نامه اجرایی مفاداسنادرسمی خودرو وخانه قابل توقیف نیست ولی این ایین نامه فقط برای اجرای ثبت ملاک اجرا است درتوقیف توسط دادگاهها قانون ایین دادرسی مدنی و اجرای احکام و قانون محکومیت های مالی ملاک ملاک است ودرانجا قابل توقیف است