مشاوره حقوقی رایگان - اسکرین شات چت رابطه نامشروع

سلام من با یه مرد توواتساپ چت میکردم ک خانمش از چتها عکس انداخته اول اخاذی کرد بعد 10روز همه جا گفته ک این زن زندگیمو خراب کرده میخوام طلاق بگیرم ک به گوش خانوادم و شوهرم برسه ب نظر شما وکلا من باید چکار کنم داره آبرومو بین مردم میبره میدونم کارم درست نبوده ولی ازتون خواهش میکنم کمکم کنین

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب اگر شما میدانستید آن شخص متاهل است و خود شما نیز متاهل �تید و این اقدام را هردو انجام دادید تحت شرایطی مجازات سنگین قانون برای هر دو نفر شما در نظر می‌گیرد اما اخاذی جرم است و سایر موارد نیاز به گفته بود دارد می توانید تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید امانت خود را حذف کنید و موضوع را انکار کنید