مشاوره حقوقی رایگان - معامله فضولی

با سلام ميخواستم از كارشناس محترم سوال كنم كه اگر كسی زمينی را كه مربوط به شخص ديگری است بدون اطلاع او قولنامه كند و چند سال پس از فوت مالک زمين از ورثه او وكالت فروش بگيرد آيا معاملاتی را كه انجام داده است با توجه به اينكه تاريخ وكالت فروش چند سال بعد از قولنامه ها است آن معاملات صحيح می باشد. با تشكر فراوان

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. به نظر میرسه که معامله صحیح باشه و وکالت فروش بعد از قولنامه مثل اذنی ست که مالک بعد از معامله فضولی اعلام میکنه . معامله تنفیذ میشه