مشاوره حقوقی رایگان - ادعای حق کسب و پیشه و یا سرقفلی و یا هر نوع ادعای دیگری.

با سلام
پدرم من در سال 76 سرقفلی یک باب مغازه را طی یکی قولنامه دست نویس و اجاره نامه محضری حق سرقفلی آن خریداری نموده است. و در این اجاره نامه محضری قید شده که بر اساس قانون موجر و مستاجری سال 76 می باشد.
از سال 91 تا کنون مغازه با اجاره نامه های جدیدی که هر سال نوشته می شد به یک شخص اجاره داده شده است.در اجاره نامه ها هیچ جمله ای مبنی بر سلب شدن حق کسب و پیشه و یا اجاره به غیر ذکر نشده است. در اجاره نامه مبلغی برای رهن به عنوان قرض الحسنه و مبلغی به عنوان اجاره ماهانه قید شده است. حال با توجه به موارد ذکر شده آیا مستاجر می تواند از موجر ادعای حق کسب و پیشه و یا سرقفلی یا هر نوع ادعای دیگری را بکند؟ نیاز به یادآوری است که پدرم حق سرقفلی را در سال 70 خریده است.

پاسخ ها :

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

برای تعلق حق سرقفلی نیاز ب تصریح در قرارداد است