مشاوره حقوقی رایگان - صورتجلسه پلیس

باسلام ، همسایه ما خودروش جلو منزل ما پارک نموده بود و باعث عدم رفت آمد شده بود که ما خیلی محترمانه گفتیم خودروت بردار ،اما شروع کرد به گفتن الفاظ بسیار رکیک ناموسی و تهدید و ارعاب ، بعد حادثه که نیروهای پلیس آمدن گفتن خودروت بردار ، ما شکایت کردیم و گزارش پلیس که بعد سه روز دیدیم مامور نوشته اون آقا خودروش جلو درب خودش پارک کرده درصورتی که جلوی منزل ما بود با اینکه خود پلیس گفت ماشینتو بردار، آیا الان باید به گزارش پلیس اعتراض کرد؟ به کجا مراجعه کرد؟ یا باداشتن یک شاهد زن و فایل صوتی فحاشی می‌توان ادعای خود را ثابت کرد؟ باتشکر

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله بابت توهین و تهدید از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت کنید فایل صوتی اماره محسوب می شود که در کنار دلایلی مثل گزارش پلیس و شهادت شهود از ادله اثبات دعوی است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید بابت توهین و تهدید از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص توهین و فحاشی می توانید شکایت خود را پیگیری کنید.