مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک ورثه ای

با سلام
قصد خرید یک ملک کشاورزی را دارم ، که مالک اصلی آن فوت کرده ،اما در زمان حیات خود در سال 1345 یک قرارداد امضا کرده و در آن قید کرده که ملک کشاورزی را به این پسرم واگذار میکنم ، هیچگونه مبلغی هم مشخص نشده و صرفا واگذار کرده، تمامی شهود هم فوت کرده‌اند،در حال حاضر ملک در تصاحب همین شخص می‌باشد ، آیا ایشان میتواند این ملک را بفروش برساند؟ یا وراث دیگر را الزام به سند کند؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی له متن توافق نامه دارد اگر صلح کرده باشد شرایطی دارد و اگر هبه باشد نیز وضعیت متفاوت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید خریداری کنید و سپس دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خریداری کنید و سپس دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید