مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک ورثه ای

با سلام.
بنده ملکی را از خانمی که همسرش فوت شده و فرزندی ندارد خریده ام که مدارک (سند وکالتنامه تام از مادر شوهر،گواهی انحصار ورثه) دارد.آیا با وجود این مدارک برای تنظیم سند مشکلی وجود دارد و یا در آینده مشکلی پیش نمی آید و کسی مدعی سهم نمی شود ؟ با تشکر

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ؛ ظاهرا که مدارک کامل می باشد ) در وکالت نامه دقت شود حتما به اختیار وکیل در فروش ملک و اخذ وجه و ... ( تصریح شده باشد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله این مدارک کافی است و معامله شما صحیح است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تنها وارث مادر شوهرش باشد معامله قانونی است و اگر ملک سند رسمی دارد بهتر است در اولین فرصت نسبت به تنظیم سند اقدام کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر تنها وارث مادر شوهرش باشد معامله قانونی است