مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک ورثه ای

سلام وقت بخیر سال 99 ملک ورثه ای خریداری کردیم که در روز تسویه کامل ملک متوجه شدیم یکی از وراث دختر امضا نکرده که فروشنده برادر به ما وکالت نامه دادن و به استناد همین وکالتنامه گفتن نیاز به امضا نیست و نوشتن که هر ادعا از طرف وراث با خودش و این وکالتنامه رو املاک تایید کرد و ما اعتماد کردیم و ملک معامله شد ولی الان با گذشت تقریبا یک سال همین دختر شکایتی از ما کردن که بدون اجازه ملک و خریدیم و برادرش فروخته و برادرش اصلا جواب نمیده و ما دچار دردسر شدیم و رای دادگاه بطلان قسمت سهم این خانم یعنی با ما شریک شدن و مبلغ سهم شون مشخص ولی حاضر به فروش به نرخ روز نیست و مبلغ چند برابر می خواد تا راضی بشه این ملک چهار دونگ برای برادر و دو دانگ برای هفت خواهر و یک برادر که سهم این خانم یک نهم دو دانگ و این دختر هیچ جوری راضی نمی شه ما کل پول ساختمان و پرداخت کردیم و شریک نمی خواییم تکلیف ما چی می شه و چه باید بکنیم از چه طریقی باید فروشنده یعنی برادر و به دادگاه بکشیم چون هر ابلاغیه رفته به دادگاه نیومده ولی هیچ برخوردی با برادر فروشنده نشده و ما گرفتار شدیم درخواست کیفری برای برادر و املاک زدیم بابت کلاهبرداری و فریب ما ولی رد شد چه کنیم

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام نیاز به بررسی مدارک ، اما اجمالا نسبت به سهم خواهر انتقال مال غیر صورت گرفته. نسبت به سهم خواهر با توجه به بعد حقوقی که مستحق للغیر درامده، ثمن را به ارزش روز میتوانید از فروشندگان مطالبه نمایید