مشاوره حقوقی رایگان - حضور وراث برای تنظیم قرارداد ملک ورثه ای

سلام
من و همسرم چند روز پیش یک زمین موروثی در شمال کشور بیعانه کردیم
و قرار شد که وارثین امضا کنند
داماد خانواده به عنوان معتمد اومد
و قرارداد بست به عنوان شاهد امضا کرد
کپی بنجاق و نامه انحصار وراثت موجود بود
قرار شد بعد از امضا وارثین و نقشه یو تی ام ما بریم برای ادامه ی قرار داد
قرار شده وصیت نامه متوفی و مالیات بر ارث و همینطور شناسنامه متوفی هم روز تکمیل قرار داد موجود باشه
آیا روزه تکمیل قرارداد وراث باید حضور داشته باشن یا امضا و اثر انگشت کفایت میکنه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تمام وراث با اصل کارت ملی باید حضوری امضا کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست ابتدا انحصار وراثت گرفته شود و تمام اشخاصی که وراث هستند قرارداد را و الا بی اعتبار می‌باشدنمایند