مشاوره حقوقی رایگان - سفته ضمانت

چنانچه سفته ای بابت انجام کاری در خارج از کشور داده شده باشد.
و انجام کار بعلت پرداخت نکردن وجه کامل و هزینه های وکیل به عقب افتاده باشه طبق قرارداد آیا صاحب سفته حق واخواستی و مسدود کردن صاحب سفته را دارد یا نه؟

پاسخ ها :

نسیم صبور

نسیم صبور :

با سلام . چون سفته بابت حسن انجام کار صادر شده و چنانچه طرف مقابل بتونه این موضوع رو در دادگاه اثبات کنه دارنده سفته هم میبایست عدم انجام مورد تعهد رو از طرف متعهد اثبات کند در این صورت مانعی برای مطالبه وجه سفته نخواهد بود . مضافا اینکه حاکمیت قانون مدنی یا قانون تجارت در تعیین نوع ضمانت مهم خواهد بود