مشاوره حقوقی رایگان - برای درخواست تعدیل اقساط مهریه باید ابتدا مبلغی را پرداخت کرد؟

با سلام و تشکر بسیار زیاد برای شما وکلای عزیز که پاسخگوی سوالات هستید از ته دلم بخاطر این زحماتتون براتون دعا میکنم. سوالی که دارم باعث دغدغه شدید من و بچه هام شده. من پارسال خانمم را طلاق دادم گرچه ما سن ازدواج نداشتم و اقرارنامه بود. اما بهرحال 500 سکه مهریه ایشون بود که در حکم عدم امکان سازش قید شده بود باید 500 سکه را بدهم. درخواست اعسار دادم اعسارم 4 ماه پیش پذیرفته شد اما متاسفانه اعسار هم برای من کارمند با دو میلیون حقوق خیلی بالاست یعنی 10 سکه پیش که با سکه امروزی میشه 50 میلیون تومان و هر 4 ماه یک سکه که یعنی الان که اجاره خونم ماهی 1 تومانه با سه بچه و همسر جدیدم چطوری می تونم این مبالغ کلان رو پرداخت کنم. نتونستم تو این 4 ماه کاری کنم الان میخوام درخواست تعدیل اقساط بدم. اون خانم سابقم فعلا کاری برای تاخیر 4 ماهه م در اعسار قبلی نکرده اما بهرحال تو فرم تعدیل اقساط 4 شاهد نوشتن که با زحمت جور کردم اما سوالم اینه شنیدم من باید حتما مبلغی از اون 10 سکه پیش رو میدادم تا بتونم تعدیل اقساط درخواست کنم وگرنه اون خانم میتونه تو روز دادگاه تعدیل اقساط من رو جلب کنه درسته؟ مگه قانون جدید نیومده؟ اصلا وقتی ندارم چطور بتونم مبلغی از اون 10 سکه پیش رو میدادم تا بعدش درخواست تعدیل بدم؟ آیا این اجباریه؟ خواهش میکنم جواب بدید برام خیلی مهمه تا بدونم درخواست تعدیل به ضررمم نباشه؟ آیا باید مبلغی میدادم؟ اونم وقتی نداشتم؟ اگه داشتم که درخواست تعدیل نمیدادم. من خبرنگارم حقوقم به زحمت به دو تومان میرسه. حتی بخاطر تورم مجبور شدم از تهران به اصفهان نقل مکان کنم. ممنون میشم منو از نگرانی دربیارید چون میخوام زود درخواست تعدیل اقساط رو بدم خواهش میکنم زمان جواب برام مهمه یک دنیا ممنون و دعاتون میکنم

پاسخ ها :

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

با درود و احترام خدمت شما هموطن عزیز
بله می تونید اقدام کنید. ولی خطرتون باشه که بتونین مواردی رو که گفتین اثبات کنی، شهود و فیش حقوقتون.
موفق باشید