مشاوره حقوقی رایگان - فرق سند ابرنامه مهریه با حق رجوع به مابذل مهریه

سلام و درود. لطفا بفرمایید تفاوت سند ابرانامه در خصوص مهریه با حق رجوع به مابذل مهریه؟ و اینکه اگر سند ابرانامه نگیرم بعدا برای مرد مشکل ساز می‌شود یا خیر؟ سپاسگزارم

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

بله بدون ابراء امکان مطالبه باقی خواهد ماند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درمابذل عملا زوجه نوعی هبه است وقابل رجوع ومطالبه مهریه است ولیکن در ابرا زوحه حق رجوع ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است ابراء نامه بگیرید، اگر مهریه را بذل کند و حق رجوع از مابذل را ساقط کند نمی تواند رجوع کند.