مشاوره حقوقی رایگان - ابرانامه مهریه

آیا نسبت به متن زیر که سند رسمی هم میباشد در دفترخانه ثبت شده و بنده مبلغی به خانم دادم و رسید هم دارم از ایشان میتواند رجوع به مهریه داشته باشد؟
دفترخانه نوع سند: ساير اسناد تاریخ سند: شماره سند: -------------------------------------------------- طرف اول : طرف دوم :-------------------------------------------------- متن سند:
حاضر گرديد در ايندفترخانه خانم .. با مشخصات فوق الذكر بعنوان زوجه نكاحيه 5162 مورخ تنظيمي دفترخانه ازدواج شماره.....بعدالحضور در كمال صحت عقل و بدون اكراه و اجبار وقيد و شرط اقرار صريح وقانوني نمود كه به اختيار خود بموجب اين سند اعلام و اقرار ميكنم كه تمامي صداق مهريه خود بشرح مندرج در سند ازدواج خود را با زوج آقاي .... صلح نموده ام و بموجب اين سند رسمي از تمامي حق و حقوق خود مندرج در نكاحيه فوق الذكر اعم از صداق و مهريه و اجرت المثل و غيره تحت هر اسم و رسم و عنوان نسبت به آقاي ..... با مشخصات فوق الذكر مديون صداق نكاحيه فوق صرف نظر نموده و مي نمايم و تعهد و دين مديون مزبور در قبال مهريه و صداق اينجانب ساقط و مشاراليه بري الذمه مي باشد و هرگونه ادعايي اعم از حقوقي و كيفري دراين خصوص را از خود سلب و ساقط مي نمايم و هرگونه ادعاي اينجانب در اينخصوص فاقد وجاهت قانوني بوده وقابليت رسيدگي در مجامع حقوقي و قضايي را ندارد و اينجانب با علم به اينكه انكار بعد از اقرار قابليت استماع ندارد ثبت و سند را امضاء مي نمايم. اين سند طبق اظهار اقراركننده تنظيم و با مسئوليت مستقيم وي بامضا رسيد.

پاسخ ها :

سيامك  حسني

سيامك حسني :

سلام با توجه به این که ابرا کرده اند دیگر حق رجوع ندارند

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

خیر ، زوجه مهریه خود را ابراز نموده و حق مطالبه آنرا نخواهد داشت چراکه دیگر دینی وجود ندارد